CTS Informatika Kft.

CTS Informatika Kft.

Cím: 4029 Debrecen Maróthy György utca 5-7.
Telefonszám: 0652521420
E-mail:
Webcím: www.cts.hu

Bemutatkozás

A CTS Informatika Kft. 1991-ban alapított 100 %-ban magyar tulajdonú társaság kis-, közép-, nagyvállalatok, továbbá közintézmények számára biztosítja a legmodernebb informatikai megoldásokat.
Az ügyfeleinknek saját fejlesztésű szoftvereket kínálunk, melyek megkönnyítik számukra a minden napos munkavégzést, melyekben mindig a legújabb informatikai technológiákat alkalmazzuk.
Tapasztalatot szereztünk már multimédiás tananyagfejlesztésben is. Valamint aktívan részt veszünk a jövő sportoló nemzedékének nevelésében is, a piacon jelenleg egyedülálló Sportoló Életút Követő rendszerünkkel. Tömeges SMS Küldő rendszerünkkel pedig nem csak megkönnyítjük az információ áramlását ügyfeleink között, hanem egy egyedi marketing eszköz is.
Cégünk rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a lehető legösszetettebb szolgáltatásokat biztosítsa ügyfelei számára, úgymint: számítógép alkatrészek, illetve a legkülönfélébb informatikai eszközök forgalmazása, bővítés, új gépek összeállítása. A legkiválóbb gyártókat képviseljük azért, hogy a legmegfelelőbb termékeket nyújthassuk minden ügyfelünknek.
Szervizünkben kiválóan képzett szakemberek állnak ügyfeleink szolgálatára, fő profiljuk a számítástechnikai és irodatechnikai eszközök karbantartása és szervizelése.
Outsourcing területén több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink rövid határidőn belül állnak rendelkezésre.

Programozási nyelvek

C, C#, C++, CSS, Java, Javascript, Objective-C, PHP

Adatbázisok

Firebird, MSSQL, MySQL, PostgreSQL

Kliens platformok

Desktop, Mobil, Web

Programozási technológiák / egyéb

AngularJS, ASP.NET, JQuery

Informatikai szolgáltatások

Interaktív Kijelzők, Rendszer monitorozás, Rendszergazda, Rendszerüzemeltetés, Számítógép karbantartás, Távfelügyelet